Българският коледен базар в Амстердам „Ухае на… България“

Нa 4. декември 2022 г. (неделя) носталгичната готварска книга „Ухае на… България“, чийто издател е Mokum.bg, ще ви очаква на Коледния базар в Първо Българско Училище Амстердам (Jan van Eijckstraat 47, 1077 LH Amsterdam)!

Готварска книга "Ухае на... България" за българи в чужбина. подарък
Снимка https://uhaena.com/

Автор на книгата е Петя Аргирова, която от 14 години живее в Германия, но е чест посетител на Нидерландия, където идва да се грижи за две от своите внучета. От близо 10 години Петя споделя сполучливи рецепти, а и своите истории и спомени, свързани с тях, в своя кулинарен блог „Ухае на…“.

Петя е изкарала множество готварски курсове, а от няколко години и сама води такива (онлайн и отвреме-навреме присъствени, за непрофесионалисти). През годините е натрупала кулинарен опит от немски ресторанти, собствена баничарница в България, но и от готварски съвети от велики български домакини, сред които и нейната майка, която е била професионален готвач. Освен че пише рецепти, Петя администрира огромната Facebook група „Обичам да готвя“, прави захарни фигури и уникални торти и работи в туристическата информация на селото, в което живее.

В книгата „Ухае на… България“ ще намерите любимите си класики и още нещо! С такъв подарък няма да сбъркате! Особено щастливи да я имат ще са по-неопитните ви близки хора: рецептите са написани на ясен език, а новобранците лесно могат да влязат и в блога, за да видят още по-подробна рецепта (със снимка към всяка стъпка!). И това не е всичко: няма човек, който да е попитал Петя Аргирова за кулинарен съвет и да не е получил ясен и подробен отговор! Кой друг автор на готварски книги би обърнал такова лично внимание на всеки читател?!

Книгата можете да купите от щанда на Българския културен и информационен център. Между другото, около този щанд ще ви чака за автограф и Димитър Русков, автор на книгата „На четири метра под водата“, за която вече сме си говорили. Разбира се, на базара ще има и много други интересни неща, създадени с много труд и любов от българи, живеещи в Нидерландия. За тях можете да научите повече от събитието във Фейсбук.

Готварска книга с български вкусни рецепти, лесни и за начинаещи. Петя Аргирова, Ухае на... подарък за българите в чужбина.
Снимка: Петя Аргирова, Ухае на…

Ако пък не можете да дойдете до Амстердам за книгата, не унивайте! Имаме онлайн магазин за книгата, а доставката за цяла Нидерландия е само 5 евро. Бърза и сигурна доставка с PostNL! През нашия онлайн магазин можете да платите книгата с кредитна/дебитна карта, PayPal, на българска или нидерландска банкова сметка, че даже и с Tikkie! Доставка и за други страни е възможна – свържете се с нас за повече информация!

Поръчки от онлайн магазина опаковаме с удоволствие като подарък – идеално за вашите най-скъпи хора в чужбина! Тази услуга е безплатна за вас!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s